Søndag, 13. september 2020 - af Ulrik Ulriksen

Kate og William kan ånde lettet op

Prins William og hertuginde Catherine.
Prins William og hertuginde Catherine.
Arkivfoto: MEGA
Den seneste uges tid har budt på en tilbagevenden til dagligdagen for mange børnefamilier i England. Også for hertugparret af Cambridge og deres børn.

Hertuginde Catherine af Cambridge og prins William har haft meget travlt den seneste uges tid, der har bragt dem og deres tre børn George, Charlotte og Louis tilbage til hverdagen efter corona-pause og sommerferie.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kate og William er tilbage i aktion

Kate og Williams to ældste børn prins George, syv år, og prinsesse Charlotte, fem år, er tilbage på skolebænken på Thomas's Battersea School efter at have modtaget hjemmeundervisning siden marts.

Og Kate og William er tilbage i aktion på officielle opgaver som markante profiler i kongehuset.

Travl mødeaktivitet

William har som formand for det engelske fodboldforbund FA holdt to lange møder via videolink, og Kate har holdt møde i Hertugparrets Fond.

Både Kate og William udtrykker glæde over at tage fat på en lidt mere normal hverdag i London efter fem lange måneder på Sandringham.

Alle kan ånde lettet op

- Jeg tror, at alle forældre nu ånder lettet op, fordi deres børn er tilbage i skole igen, sagde William forleden og rundede af på denne måde:

- Fem måneder –det har været skønt, men det har været fem lange måneder.

Meget mere i BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET kan du se alle de nye billeder fra og læse alt om kronprinsparrets deltagelse i Flagdagen for Danmarks Udsendte, og så ser vi nærmere på tyve smukke år med Mary og Frederik.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden