19. apr. 2020
Af Christinna Braun

Kate og William lægger stemme til ny kampagnefilm

Hertuginde Catherine og prins William
Hertuginde Catherine og prins William
Foto: MEGA
Prins William og hertuginde Catherine har taget del i en film, der sætter fokus på mentalt helbred i denne tid.

I denne tid er det vigtigt, at alle, der kan, bliver hjemme, så vi kan komme hurtigt og godt igennem corona-krisen. Det kan dog slide på det mentale helbred, og derfor er det vigtigt at sætte fokus på netop det.

Det hjælper hertuginde Kate og prins William med at gøre i en ny film for kampagnen ”Every Mind Matters”, der netop har sindet i centrum.

Ikke altid nemt

På prins William og hertuginde Catherines Instagramprofil "Kensingtonroyal" har parret delt den nye kampagnevideo. Deri taler parret blandt andet om at være isoleret derhjemme:

- Det er ikke altid nemt. Vi kan blive frustrerede, savne vores kære eller blive nervøse, siger Kate og William blandt andet i kampagnevideoen.

Vigtigt at passe på sindet

Til den fine video, der gør opmærksom på mentalt helbred og almindeligt velbefindende, henviser prinsen og hertuginden også til Every Mind Matters’ råd til at passe på sig selv. Det tæller blandt andet, at man skal passe på sin krop og spise sundt, gøre ting, der gør én glad og finde tid til at slappe af.

- Over hele landet holder folk sig hjemme for at beskytte sundhedspersonalet og redde liv. Derfor er det vigtigt for os at passe på vores sind lige så vel som vores krop, mens vi bliver hjemme, skriver prins William og hertuginde Kate i opslaget.

Se kampagnevideoen, hvor hertuginde Kate og prins William lægger stemme til, ved at klikke her.

Læs mere om: