14. maj. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Kate og William nyder helt speciel dag sammen

Kate og William
Kate og William
Foto: Ritzau/Scanpix
Det var et kæmpe hit, da hertuginde Catherine af Cambridge sammen med prins William på en helt særlig dag gav den gas foran et begejstret publikum.

Hertuginde Catherine af Cambridge og prins William nød at være på official opgave i en helt særlig sammenhæng, hvor parret virkelig leverede varen.

Kate og William markerede vigtig begivenhed

Kate og William var med til at markere Mental Health Awareness Week, som er en uge og begivenhed med stor betydning for dem.

For Kate og William var det fantastisk at sætte fokus på mental trivsel og helse ved at besøge tre lokale organisationer, der støtter unge borgere med særlige udfordringer.

Bordtennis og bueskydning

I forbindelse med markeringen af den særlige uge I Storbritannien blev Kate og William involveret I et par sjove og actionfyldte aktiviteter.

De spillede blandt andet bordtennis mod hinanden, og det fik ifølge Hello Magazine William til at afsløre, at Kate er rigtig god med et bat, og at deres kamp sagtens kunne blive en lang og slidsom affære både for hertugparret selv og for de glade tilskuere.

Kate viste desuden med bue og pil, at hun er lidt af en kvindelig Robin Hood, og så fik William sin hustru og alle andre til at fnise, da han med en smule besvær plantede en blomst.

På en let og fin måde lykkedes det effektivt Kate og William at sætte fokus på, at man kan lindre megen smerte med et lille smil.

Læs mere om: