Kate overrasker: Købte denne gave til ældre ægtepar

Hertuginde Catherine.

Hertuginde Catherine.

Arkivfoto: MEGA
En telefonsamtale med hertuginde Catherine om pasta førte en flot gave med sig.

At hertuginde Catherine er en meget betænksom person kan der vist ikke herske meget tvivl om. 

Det er en funklende ny pastamaskine hjemme i køkkenet hos 85-årige Len Gardner ihvertfald et sandt bevis på. 

Ifølge The Sun fik han pludseligt et telefonopkald i maj måned fra Kate, der ringede rundt til forskellige, isolerede ældre, for at muntre dem op i den svære tid, hvor man nemt kan komme til at føle sig ensom.

Len Gardner lider af blærekræft og tager sig samtidigt af sin alzheimerramte hustru Shirley, 84, så han kunne i den grad godt bruge en god snak med hertuginden. 

Her kom de blandt andet til at tale om Lens interesse for italiensk madlavning, og Kate spurgte, om han selv lavede pasta. Len fortalte, at han ikke havde nogen pastamaskine, og at man også skal bruge en særlig type mel for at lave sin egen pasta. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Det skrev Kate sig bag øret, for tre dage senere ankom en ny pastamaskine på Len og Shirleys adresse, og to dage efter fik de to kilo af den særlige type 00-mel, man bruger til at lave pasta, sendt fra Buckingham Palace.

I forbindelse med artiklen opfordrer The Sun i øvrigt til, at briterne tilmelder sig avisens "Christmas Together"-kampagne, hvor man i samarbejde med andre velgørenhedsorganisationer, deriblandt Royal Voluntary Service, kan hjælpe til med at bekæmpe ensomhed blandt isolerede ved hjælp af eksempelvis telefonopkald. 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden