Kate samler den kongelige familie omkring sig på svær dag

Hertuginde Catherine. 

Hertuginde Catherine. 

Foto: Mega

Hertuginde Catherine fejrer torsdag sin 38-års fødselsdag på Kensington Palace, hvor flere medlemmer af den britiske kongefamilie forventes at deltage. Et stort samtaleemne bliver uden tvivl Harry og Meghans beslutning om at frigøre sig fra kongehuset.

Torsdag, 9. januar 2020 - af Marianne Singer

Det blev en noget usædvanlig fødselsdag for hertuginde Catherine torsdag, hvor hun fyldte 38 år.

Dagen forinden havde hendes svoger, prins Harry, og hans hustru, hertuginde Meghan, nemlig offentliggjort deres beslutning om ikke længere at ville varetage de samme roller i det britiske kongehus mere. 

Fejring derhjemme

Beslutningen har efterfølgende skabt overskrifter verden over og bliver uden tvivl også talt grundigt igennem i den britiske kongefamilie.

Abonnement på BILLED-BLADETSe alle vores tilbud her!

Abonnement på BILLED-BLADET
Se alle vores tilbud her!

Det har den britiske kongefamilie blandt andet mulighed for i forbindelse med fejringen af hertuginde Catherines fødselsdag, der ifølge Daily Mail finder sted på Kensington Palace, hvor Kate til daglig bor med prins William og parrets børn. 

Mange lykønskninger

Blandt de besøgende er prinsesse Eugenie og flere andre medlemmer af den britiske kongefamilie. 

En lang række medlemmer af den kongelige familie har også sendt søde fødselsdagshilsner til hertuginde Catherine over de sociale medier, deriblandt prins Harry og hertuginde Meghan, der ønsker Kate tillykke med fødselsdagen efterfulgt af et emoji-hjerte.