Fredag, 24. april 2020 — af Christinna Braun

Kate, William og børnene overraskede på TV

Prins William, hertuginde Catherine og børnene prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis. 
Prins William, hertuginde Catherine og børnene prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis.
Foto: MEGA
Som en stor overraskelse medvirkede prins William, hertuginde Kate og deres tre børn i et klip til et britisk TV-program.

Prins William og hertuginde Catherine havde taget deres tre børn i hænderne og var klar til at klappe for at hædre de mennesker, der arbejder for at holde landet kørende i corona-krisen. Det sås i det britiske TV-program ”The Big Night In”, som er et underholdningsprogram, der hylder dem, der gør en forskel og hjælper til i disse svære tider.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Klippet med den royale børnefamilie er også blevet lagt ud på prins William og hertuginde Catherines Instagramprofil Kensington Palace.

Prins William jokede

Den 37-årige prins William tonede også frem uden familien, da han deltog i et sjovt indslag med Stephen Fry, der blandt andet er TV-vært og komiker.

I indslaget minder Stephen Fry prins William om, at han skal huske at klappe ad de mennesker, der arbejder hårdt under corona-krisen. Det kvitterer prins William med sætningen, som dem, der arbejder hjemmefra, måske vil kunne genkende i denne tid:

- Jeg er på vej. Jeg skal bare lige se, om jeg kan finde mine sokker… Og mine sko… Og mine bukser..., siger prins William i videoen.

Se videoen, hvor prins William både skal finde sit tøj og klappe med familien, ved at klikke her.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden