Onsdag, 25. november 2020 - af Marianne Singer

Meghan ikke den første: Harrys kusine åbnede også op om abort

Zara Tindall og Mike Tindall. 
Zara Tindall og Mike Tindall. 
Foto: Mega
Hertuginde Meghan har i en kronik fortalt om en spontan abort, hun fik i sommer. Tidligere har også prins Harrys kusine, Zara Tindall, åbnet op om at have aborteret og hvor hårdt det var.

Hertuginde Meghan ønsker at nedbryde det tabu, der er omkring abort, med en kronik i New York Times onsdag, hvor hun åbent og ærligt fortæller om en spontan abort, hun var igennem en i sommer.

For to år siden åbnede også prins Harrys kusine, Zara Tindall, op omkring samme svære emne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Svær tid

I et interview med BBC Breakfast i september 2018 fortalte Zara om de to spontane aborter, hun havde haft i 2016, og hvor hårdt det havde været for hende og hendes mand, Mike Tindell. 

I interviewet fortalte hun, hvor glad hun var for de mange breve, de havde modtaget af par, der havde været igennem det samme.

Forfærdelig oplevelse

"Det er meget forskelligt for os, der bærer barnet. Men for mændene er det nok en følelse af hjælpeløshed, som må være helt forfærdelig for dem. I sidste ende har de også mistet et barn. At være hjælpeløs er forfærdeligt, ikke... for enhver... Så det har været en forfærdelig oplevelse, men nu er vi kommet igennem det og det gør os forhåbentlig til en stærkere familie, sagde hun blandt andet til BBC. 

Zara og Mike er i dag forældre til to dejlige døtre, Mia Grace Tindall på snart syv år, og Lena Elizabeth Tindall, 2. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden