24. mar. 2018
Af Niels Burgos

Meghan og Harry så på babyudstyr

Meghan Markle, prins Harry
Meghan Markle, prins Harry
Foto: All Over
Under et besøg i Belfast hilste prins Harry og hans forlovede bl.a. på et par unge iværksættere, der producerer udstyr til babyer.

Smukke Meghan Markle havde sit sædvanlige glimt i øjet, da hun sammen med sin forlovede, prins Harry, aflagde besøg i nordirske Belfast. Overalt blev parret som altid mødt af begejstrede fans, der ville se og måske endda få et håndtryk af det sympatiske par - og som sædvanlig gjorde både Harry og Meghan sig umage for at være helt i øjenhøjde med de mange fremmødte.

Meghan: Vi skal nok få brug for dem

Det var dog ikke mindst dagens tredje programpunkt, der fik kaldt smilene frem. Harry og Meghan besøgte et center for unge iværksættere - og stoppede bl.a. op hos ægteparret Sinead og Adam Murphy. De har startet firmaet Shnuggle, som producerer allergisikre og skridsikre produkter til babyer. Harry og Meghan fik bl.a. fremvist et ny-designet baby-badekar, hvor babye rent faktisk kan sidde op uden at glide ned. Meghans umiddelbare og smilende kommentar var iflg. magasinet HELLO!:

- Jeg er sikker på, vi nok skal få brug for det hele. På et tidspunkt ...

https://imgix.billedbladet.dk/8.26062286.jpg
Sinead Murphy viste babybadekarret frem til Meghan Markle og prins Harry
Foto: All Over

Sinead Murphy, der viste det nydesignede badekar frem, sagde efterfølgende: - Med et kommende bryllup skal der jo nok komme en fødsel i løbet af nogle år. Men det skønne par må ikke føle sig pressede. Det er det værste ... når man lige er blevet gift ... og folk så bare ikke kan vente.

Læs mere om: