Tirsdag, 2. marts 2021 - af Malan Joensen

Nu bliver det lavet om: Stor ændring i Harry og Meghans Oprah-interview

Harry og Meghan. Indsat: Oprah Winfrey
Harry og Meghan. Indsat: Oprah Winfrey
Fotomontage: MEGA
Når prins Harry og hertuginde Meghans interview med Oprah bliver vist, er det ikke det program, man oprindeligt havde planlagt.

Der er allerede godt gang i debatten blandt royale eksperter og iagttagere om det interview, Harry og Meghan har givet til talkshowdronningen Oprah Winfrey.

Selv om interviewet først bliver vist i USA søndag aften klokken 20.00 lokal Los Angeles-tid, svarende til klokken 01 natten til mandag i Storbritannien, er der allerede mange meninger om parrets ja til tilsyneladende at fortælle frit fra leveren om deres exit fra kongefamilien.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I et lille klip fra interviewet kan man blandt andet se Oprah fortælle, at ingen emner er forbudte, hvilket kun har fået spændingen inden interviewet til at stige yderligere.

Nu er det så blevet besluttet at ændre interviewet markant forud for visningen.

Ifølge Daily Mail har man valgt at forlænge det, så det kommer til at vare hele to timer frem for det oprindeligt planlagte format på halvanden time. 

Richard Fitzwilliams, royal ekspert, udtaler til avisen: 

- En ekstra halv time kan være skræmmende for kongehuset. Er det fordi, Harry og Meghan var vrede over at få frataget deres protektioner, eller havde det hele tiden været planen? Interviewet med Oprah vil afgøre deres forhold med kongefamilien i den nærmeste fremtid, vurderer han. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden