Se dem her: Første klip fra Harry og Meghans chokerende interview

Prins Harry og hertuginde Meghan.

Prins Harry og hertuginde Meghan.

Foto: Mega
De første klip fra Harry og Meghans afslørende interview med Oprah Winfrey er nu blevet offentliggjort.

Under det amerikanske tv-program 60 Minutes søndag blev der vist en teaser, en såkaldt foromtale, for det meget omtalte interview, som prins Harry og hertuginde Meghan har givet Oprah Winfrey og som bliver sendt næste søndag den 7. marts klokken 20.00 på CBS. 

Tryk her for at se teaseren

I klippet siger Oprah Winfrey blandt andet, at parret siger nogle chokerende ting i interviewet, der varer 90 minutter, og at der ikke har været emner, der ikke kunne tales om.

Dramatisk klip

I det korte og dramatiske klip udtaler prins Harry også, at hans største bekymring var, at historien skulle gentage sig, hvilket med stor sandsynlighed er en henvisning til, hvor meget hans mor, prinsesse Diana, kæmpede med det pres, der fulgte med hendes kongelige rolle. 

Og at han ikke ønsker det for hertuginde Meghan. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Taler om Diana

Der er yderligere et klip, hvor prins Harry fortæller om, hvor svært det var for hans mor, prinsesse Diana, i sin tid. 

- Jeg er bare lettet og glad over at sidde her og tale med dig med min hustru ved min side. For jeg kan end ikke forestille mig, hvordan det må have været at gå igennem denne proces helt alene for mange år siden. For det har været ufattelig hårdt for os to, men i det mindste har vi hinanden, siger han i interviewet. 

Tryk her for at se teaser nummer to

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden