Onsdag, 24. februar 2021 - af Marianne Singer

På særlig dag: Dronningen stjæler showet fra Harry og Meghan

Dronning Elizabeth sammen med prins William og hertuginde Catherine. 

Dronning Elizabeth sammen med prins William og hertuginde Catherine. 

Foto: Mega
Når prins Harry og hertuginde Meghans store interview med Oprah Winfrey bliver sendt den 7. marts, vil også dronning Elizabeth og hendes familie være på tv.

Det er uden tvivl med en vis nervøsitet, at dronning Elizabeth og familien ser frem til søndag den 7. marts.

For det er dagen, hvor Oprah Winfreys store personlige interview med dronningens barnebarn, prins Harry, og hertuginde Meghan bliver sendt på den amerikanske tv-station CBS. 

Særligt tv-program

Samme dag er også dronningen selv, ifølge Hello, med flere andre fremtrædende medlemmer af den britiske kongefamilie på tv i et særligt program, der markerer årets Commonwealth Day og bliver sendt i stedet for den sædvanlige gudstjeneste.

Hvis det ikke havde været for pandemien, ville den britiske kongefamilie nemlig have deltaget i den traditionelle gudstjeneste i Westminster Abbey.

I stedet er dronning Elizabeth, prins Charles, hertuginde Camilla, prins William og hertuginde Catherine samt grevinde Sophie med i tv-programmet "A Celebration for Commonwealth Day" på BBC One. 

Fylder mediebilledet

Dermed er fokus ikke kun på Harry og Meghan, men også dronningen og den resterende kongelige familie vil fylde i mediebilledet.

Buckingham Palace meddelte fredag den 19. februar, at prins Harry og hertuginde Meghan nu definitivt havde forladt det britiske kongehus som senior medlemmer.

Sidste officielle arrangement, som prinseparret gennemførte med den britiske kongefamilie, var pudsigt nok sidste års Commonwealth Day gudstjeneste. 

Foto: Mega
Foto: Mega

Dronningen deler budskab

Dronning Elizabeth vil i Commonwealth Day tv-programmet dele sit årlige budskab og der vil både være optrædener med blandt andet Westminster Abbey-koret og den storvindende atlet Denise Lewis. 

The Commonwealth Day Service har været afholdt i Westminster Abbey siden 1972 og fejrer mennesker og kulturer fra Commonwealth-landene. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden