Nye detaljer om Meghan og Harrys opsigtsvækkende Oprah-interview

Harry og Meghan, hertugparret af Sussex.

Harry og Meghan, hertugparret af Sussex.

Arkivfoto: MEGA
Prins Harry og hertuginde Meghan har lavet et interview med talkshowdronningen Oprah Winfrey.

Der vil helt sikkert være mange, der sidder klar foran tv-skærmene den 7. marts og er spændte på at høre, hvad Meghan og Harry vil fortælle i deres interview med Oprah Winfrey. 

Ifølge Hello Magazine har den amerikanske tv-station CBS meldt ud, at interviewet vil fokusere på Meghan, der fortæller om, hvordan det var at blive en del af den kongelige familie, ægteskabet, forældrelivet, velgørenhedsarbejdet og hvordan hun tackler livet i offentlighedens søgelys.

Senere vil prins Harry fortælle om flytningen til USA og deres fælles drømme for deres familie, der bliver udvidet med en lillebror eller -søster i løbet af 2021.

Med andre ord vil de med det opsigtsvækkende interview angiveligt åbne op for en lang række detaljer og overvejelser om deres nye liv uden for den officielle del af det britiske kongehus. 

Nu er der sluppet yderligere detaljer ud om interviewet.

Det er den britiske tv-vært Holly Willoughby, der ifølge Hello Magazine kan fortælle, at produktionsselskabet bag Oprah-interviewet har kontaktet cheferne bag den britiske "This Morning"-udsendelse for at spørge til et interview, de i begyndelsen af 2020 lavede med Meghans halvsøster Samantha Markle.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Forholdet mellem de to halvsøstre er langt fra særligt tæt, og det er kølnet betragteligt på det seneste, efter det kom frem, at Samantha Markle har skrevet en bog, der efter sigende mestendels består af beskyldninger, der har til formål at sætte Meghan i et dårligt lys. 

I interviewet med "This Morning" fortalte Samantha Markle blandt andet om Meghans forhold til søstrenes far Thomas Markle.

Om optagelserne fra dette interview vil indgå som en del af Meghan og Harrys Oprah-interview vides endnu ikke, ligesom det endnu ikke vides, om udsendelsen vil blive vist på dansk tv. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden