Nu er det officielt: Her kan du se Harry og Meghans opsigtsvækkende interview

Prins Harry og Meghan, hertug og hertuginde af Sussex, sammen med Oprah Winfrey.

Prins Harry og Meghan, hertug og hertuginde af Sussex, sammen med Oprah Winfrey.

Foto: Harpo Productions/Joe Pugliese
Oprah Winfreys interview med Harry og Meghan bliver også vist på dansk tv.

Forventningerne til Harry og Meghans interview med Oprah Winfrey er allerede høje blandt royale kommentatorer i ind-og udland, og også blandt den britiske befolkning vil der sikkert være stor interesse for at høre parret selv fortælle, hvorfor de ville forlade tilværelsen som fremtrædende royal profiler i kongefamilien. 

Det opsigtsvækkende Oprah Winfrey-interview bliver sendt på amerikansk tv søndag aften kl. 20.00 lokal L.A.-tid, svarende til klokken 01 natten til mandag britisk tid, og faktisk skal danske tv-seere ikke vente længe med selv at stifte bekendtskab med den kontroversielle udsendelse.

Nordic Entertainment Group oplyser nemlig i en pressemeddelelse, at man vil kunne se hele det to timer lange interview på TV3 mandag den 8. marts kl. 21.00 og derefter på Viafree. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Udsendelsen med den officielle titel ”CBS presents Oprah with Meghan and Harry” bliver af produktionsselskabet Harpo Productions beskrevet således:

"Oprah Winfrey vil tale med Meghan, hertuginden af Sussex, i et omfattende interview, som dækker alt fra at træde ind i livet som royal, ægteskab, moderskab og filantropisk arbejde, til hvordan hun håndterer livet under intenst offentligt pres. Senere tilslutter prins Harry sig interviewet, når de taler om parrets flytning til USA og deres fremtidige håb og drømme for deres voksende familie." 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden