Torsdag, 8. marts 2018 - af Marianne Singer

Nu er Meghan Markle et skridt nærmere brylluppet med prins Harry

Meghan Markle

Meghan Markle og prins Harry. 

Foto: AOP
Meghan Markle er blevet døbt og konfirmeret i det kongelige kapel på St. James's Palace i London, som hun havde ønsket det inden brylluppet med prins Harry i maj.

Det var en festlig dag, da Meghan Markle blev døbt og derefter konfirmeret ved en 45 minutter lang ceremoni i det kongelige kapel i London. 

Ifølge Daily Mail deltog selvfølgelig prins Harry i den kirkelige ceremoni, og derudover også prins Charles og hertuginde Camilla. 

Dåben var ikke et krav

Med dåben har Meghan Markle sagt ja til at være en del af den anglikanske kirke, der har udspring i den engelske kirke, som dronning Elizabeth er overhoved for. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Det var ikke et krav, at Meghan Markle skulle sige ja til den anglikanske tro inden brylluppet med prins Harry, men den tidligere skuespiller understregede ved forlovelsen sidst i november, at hun ville gøre det i respekt for dronning Elizabeths rolle som kirkens overhoved. 

Efter den højtidelige ceremoni inviterede prins Charles og hertuginde Camilla 18 gæster til middag i Clarence House for at fejre den store dag. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden