Søndag, 21. juni 2020 - af Malan Joensen

Ny film om prinsesse Diana: Se hvem der skal spille hovedrollen

Prinsesse Diana.
Prinsesse Diana.
Arkivfoto: MEGA
Optagelserne til filmen starter i begyndelsen af det nye år.

Prinsesse Diana har langtfra mistet sin ikoniske status, selv om det efterhånden er knap 23 år siden, hun omkom i en tragisk bilulykke i Paris. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den smukke kvinde blev verdensberømt ikke blot for sit ægteskab med prins Charles, men også for sin utrættelige kamp for de svage i samfundet.

Prinsesse Diana var blandt andet med til at stoppe stigmatisering af AIDS-patienter og fik også sat kampen mod brug af lemlæstende landminer på verdenskortet.

Den dag i dag fascinereres mange stadig af prinsesse Diana og hendes tilværelse, og snart ser endnu en film om den ikoniske brite dagens lys.

Ifølge mediet Deadline er det Hollywood-stjernen Kristen Stewart, der især kendes fra "Twilight"-filmene, der skal spille prinsesse Diana.

Den 30-årige skuespiller bliver instrueret af chilenske Pablo Larrain, og manuskriptet er skrevet af Steven Knight, der også står bag tv-serien "Peaky Blinders".

Filmens handling strækker sig over tre dage omkring juletid i starten af 1990'erne, hvor prinsesse Diana tager sit ægteskab med Charles op til revision. 

Dens foreløbige titel er "Spencer", hvilket var Dianas efternavn inden ægteskabet med prins Charles.

I virkelighedens verden blev de to gift i 1981, separeret i 1992 og skilt i 1996. 

Ifølge Deadline starter optagelsen i begyndelsen af det nye år.

Den seneste film der blev lavet om prinsesse Diana, er "Diana" fra 2013 med Naomi Watts i hovedrollen. Den handler om de sidste par år i prinsessens liv, inden hun dør i 1997 som 36-årig.

Kristen Stewart.
Arkivfoto: MEGA

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden