Tirsdag, 6. april 2021 - af Malan Joensen

Ny kritik efter Oprah-interview med Harry og Meghan: Sig hvem det var

Piers Morgan. Indsat: Prins Harry og hertuginde Meghan.

Piers Morgan. Indsat: Prins Harry og hertuginde Meghan.

Fotomontage: MEGA
Debattøren Piers Morgan kræver, at Harry og Meghan afslører flere detaljer om en urovækkende episode i kongehuset.

Debatten om prins Harry og hertuginde Meghans interview med Oprah Winfrey tilbage i begyndelsen af marts ulmer stadig, og en af dem, der nu igen har pustet til gløderne er Piers Morgan.

Den britiske debattør langede i sin tid hårdt ud efter det royale par i timerne efter interviewet blev vist, og det i en sådan grad at der blev klaget massivt over hans skarpe udtalelser, og han senere måtte forlade jobbet på tv-udsendelsen "Good Morning Britain". 

Natten til tirsdag i denne uge har Piers Morgan så fået lejlighed til at uddybe sine synspunkter om interviewet på amerikansk tv.

Ifølge avisen Daily Mail kræver Piers Morgan blandt andet, at Harry og Meghan fortæller præcist hvilke af de ansatte inden for de royale mure, der tilsyneladende ikke ville hjælpe Meghan, da hun henvendte sig med selvmordstanker - en opsigtsvækkende og foruroligende episode, som Meghan selv fortalte om i interviewet, men uden at nævne navne på de ansatte inden for kongehuset, som hun i sin tid henvendte sig til.

- Lad os finde de mennesker og spørge dem: "Er det sandt? Sagde du, til en selvmordstruet kvinde, som fortalte dig, at hun havde selvmordstanker, at hun ikke havde lov til at få hjælp"? udtaler Piers Morgan blandt andet ifølge avisen. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden