Rasende seere: Så mange klager fik tv-vært i kølvandet på Harry og Meghan-interview

Harry og Meghan. Indsat: Piers Morgan.

Harry og Meghan. Indsat: Piers Morgan.

Fotomontage: MEGA
Britiske ITV er blevet en morgenvært fattigere efter Harry og Meghans interview med Oprah Winfrey.

Piers Morgan, britisk debattør og vært på ITV's morgen-sendeflade, har fået ørerne noget så grundigt i maskinen, efter at han på direkte tv meget tydeligt viste sin store foragt for Harry og Meghans opsigtsvækkende interview med Oprah Winfrey.

Tv-værten er kendt for at give sin mening til kende råt for usødet, men noget tyder på, at seerne mener, der må være en grænse.

Det skriver flere britiske medier, deriblandt Hello Magazine.

Mandag morgen sagde Morgan sin ærlige mening på en noget bombastisk facon på direkte tv. Her udtalte han blandt andet, at han ikke troede på et ord af, hvad Meghan sagde, og eftersom hun blandt andet har talt ud om selvmordstanker, faldt det mange seere for brystet, at tv-værten havde en så kynisk holdning til emnet.

Piers Morgans sønderlemmende kritik af parret fik mere end 41.000 vrede seere til at klage over ham til den britiske radio- og tv-tilsynsmyndighed Ofcom, der nu vil undersøge sagen i henhold til deres regler om "chikane og fornærmelse".

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Tirsdag endte han så i en ophedet debat - igen på direkte tv - med tv-kanalens vejrvært Alex Beresford. Vejrværten tog Meghan i forsvar og påpegede, at Piers Morgans aggressive attitude over for hertuginden kan skyldes, at hende og Morgan engang var venner, men at hun, siden forholdet med prins Harry fik luft under vingerne, lagde den britiske tv-vært på is.

Vejrværten kritiserede også Piers Morgans nedsættende kommentarer om parret, og det endte med, at Morgan stormede ud af studiet i raseri.

Senere tirsdag eftermiddag blev det så offentligjort, at Piers Morgan og arbejdsgiveren ITV er blevet enige om at stoppe samarbejdet.

Piers Morgan har været vært på morgenfladen siden 2014 og har tidligere været redaktør på avisen Daily Mail.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden