Søndag, 19. september 2021 — af Ulrik Ulriksen

Ny tv-dokumentar byder på sjov afsløring om prins Philip

Prins Philip
Prins Philip
Foto: Mega
Prins Charles og prins William samt Sophie af Wessex byder på sjove anekdoter og et par afsløringer om prins Philip i ny dokumentar, der kan ses i næste uge på BBC.

Storbritanniens Prins Philip, der gik bort den 9. april i år i en alder af 99 år, elskede barbecue, og han var såmænd også kæmpe fan af madprogrammer i tv.

Det afsløres i en ny BBC-dokumentar med originaltitlen ”Prince Philip: The Royal Family Remembers”, som har premiere den 22. september.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prins Philip havde speciel hobby

Prins Charles, prins William og grevinde Sophie af Wessex fortæller i dokumentaren om prins Philips store interesser.

Grevinde Sophie fortæller ifølge Hello Magazine blandt andet om sin svigerfars kærlighed til madprogrammer i tv.

Vild med madprogrammer

- Madlavning er et emne, som jeg elskede at tale med ham om. Og han elskede at se tv-programmer om madlavning, lyder det i dokumentaren fra en tydeligt følelsesladet Sophie af Wessex.

Prins Charles ville hjælpe

Prins Charles fortæller i programmet om, hvordan han forsøgte at hjælpe sin far, når der skulle tændes op i grillen.

- Han elskede barbecue, og han gjorde det til en interessant kunstart. Og hvis jeg forsøgte at bidrage, så lykkedes det mig aldrig at få ordentlig gang i grillen eller noget i den stil, og så bad han mig om at gå væk, kommer det med et smil fra prins Charles.

Prins William imponeret

Prins William byder også ind med nyt om prins Philips kærlighed til barbecue-mad.

- Enhver barbecue-begivenhed, jeg har været med til, har hertugen af Edinburgh været ved grillen for at lave mad, kommer det fra en tydeligt imponeret William, der kun har rosende ord om sin farfars evner som barbecue-kok.

Der var i hvert fald aldrig nogen, som fik madforgiftning efter at have spist hans farfars grillmad, understreger William.

I BBC-dokumentaren om prins Philip medvirker desuden prinsesse Anne, prins Andrew og prins Edward samt Philips voksne børnebørn.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden