18. sep. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Prins William får alle til at fnise i ny video

Prins William
Prins William
Foto: Mega
Det er ikke ofte, at man sidder foran en gammel skrivemaskine og arbejde. I en ny video gør prins William netop dette, og han har en helt særlig teknik, når han taster derudaf.

Prins William har skrevet lidt om, hvad der gav ham idéen til prisen The Earthshot Prize, og i den forbindelse har han delt et lille videoklip på Kensington Palace’s sociale medier op til weekenden.

William i sjov lille video

Det 15 sekunder lange klip, som Hello Magazine bringer i en artikel, viser prins William ved en gammel skrivemaskine, og royale fans er helt vilde med hans maskinskrivningsteknik med brug af kun sin pegefinger.

Sjove kommentarer

I kommentarerne på Instagram er der ifølge Hello Magazine én, som skriver, at hun er vild med, at William kun bruger sin pegefinger til at ramme maskinens bogstaver,

Også flere andre morer sig i mild grad over den særlige ogmåske lidt primitive teknik, som så mange kender fra deres egen brug af skrivemaskinen i de gode gamle dage før internettet og computernes indtog.

Ros til prinsen

Prins William får også stor ros for sit initiativ med Earthshot, hvor han retter fokus mod klimaforandringer og det, vi må gøre for at ændre tingenes gang på vor klode.

William stiftede The Earthshot Prize i oktober 2020, og med prisen håber han på at være med til at inspirere mange til at gøre en indsats for at redde planeten.

Læs mere om: