22. jul. 2016
Af Trine Larsen

Nye skønne fotos: Charmetrolden prins George fejrer tre-års fødselsdag

Prins George
Prins George
Foto: All Over
I anledning af prins George tre-års fødselsdag har hans forældre udsendt nogle nye dejlige billeder af den lille prins, som hans mor for nylig betegnede som "en virkelig kær lille dreng".

Prins George, der fylder tre år i dag, er blevet en stor dreng. Og om få år vil han sikkert hade at se, at han er blevet kaldt bedårende, men dét er han. Især på de nye billeder, som hans forældre, prins William og hertuginde Kate, har sendt ud i anledning af deres lille søns fødselsdag.

SE BILLEDERNE: Prins George fylder tre år

Den bliver fejret samme sted, som billederne er taget - hjemme, hvor han bor med sine forældre og lillesøster Charlotte, på Anmer Hall i Norfolk, hvor prins William arbejder som pilot på en redningshelikopter.

Fest for prins George

Men prinsen har helt sikkert fri i dag, så sønnens fødselsdag kan blive fejret, i øvrigt sammen med hans mormor og morfar, Michael og Carole Middleton, samt legekammerater fra børnehaveklassen på skolen, Montessori.

Billederne, som Kate og William har udsendt af deres tre-årige søn, viser, at han er blevet en stor dreng med en personlighed, som hans mor kalder "virkelig kær". Han har også vist sig som alle tiders kærlige storebror for sin lillesøster Charlotte, og prins George er allerede briternes darling, fordi han ser ud til at tage alle situationer med stor ro og nysgerrighed.

Prins George får en normal opdragelse

Prins George, der er oldebarn af dronning Elizabeth, er nummer tre i den britiske arvefølge, men heldigvis stadig ganske upåvirket og uvidende om, hvad der engang i fremtiden venter ham. Hans forældre forsøger også at give ham en så normal, fri og dejlig opvækst, som det er muligt, når man er medlem af den kongelige familie og i arvefølgen til tronen. Alt tyder på, at de gør et godt stykke arbejde, for prins George virker helt upåvirket af den virak, som ofte er omkring ham og hans forældre.

Billederne af prins George, iført en stribet jumper af mærket Pepa & Co. til ca. 300 kroner, er taget hjemme i haven, hvor der i dag bliver råbt hurra, sunget og spist kage.

https://imgix.billedbladet.dk/18.03117983_2.jpg
Prins George
Foto: All Over

Læs mere om: