Mandag, 9. marts 2020 — af Christinna Braun

Nye tider for Harry og Meghan: Følges ikke med dronningen

Dronning Elizabeth, prins Harry og hertuginde Meghan. 
Dronning Elizabeth, prins Harry og hertuginde Meghan.
Foto: MEGA
Harry og Meghans valg om at trække sig fra kongefamilien gør, at de ikke længere skal følges med dronning Elizabeth til Commonwealth Day Service.

Prins Harry og hertuginde Meghan har i den seneste tid haft en del officielle royale opgaver i Storbritannien, og det er en del af den nedtrapning, parret er i gang med.

Harry og Meghan efter eget ønske valgt at trække sig fra den britiske kongefamilie, og parret har derfor haft travlt med at tage sig af deres sidste officielle opgaver. Deres valg om at trække sig træder i kraft den 31. marts.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En anderledes gudstjeneste

En af konsekvenserne ved Harry og Meghans valg er, når de skal deltage i gudstjenesten ved Commonwealth Day Service.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Normalt går prins Harry og hertuginde Meghan sammen med resten af den kongelige familie ind i kirken, inden gudstjenesten går i gang. Men i år er anderledes. Det skriver Hello Magazine.

Følges med prins Edward

Fordi Harry og Meghan har valgt at trække sig fra den britiske kongefamilie, vil de blive ført ind i kirken før kongefamilien.

Prins Harry og hertuginde Meghan vil fremover ankomme efter prins Edward og grevinde Sophie af Wessex, og inde i kirken vil de som alle andre vente på dronning Elizabeth, prins Charles, hertuginde Camilla, prins William og hertuginde Catherine.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden