NYT BILLEDE: Prinsesse Charlotte fylder fire år med stil

Foto: Mega
Hertuginde Catherine og prins William har skabt en smuk familie. Kate og Williams lille prinsesse Charlotte fylder fire år i dag, og i den anledning har den stolte mor fotograferet sin elskede fødselar.

Hertugparret af Cambridge kan i dag fejre datteren prinsesse Charlottes fire års fødselsdag. Dagen markerer hertuginde Catherine af Cambridge på sødeste vis. Den stolte mor har lavet en serie fotgrafiske pletskud med fuld fokus på fødselaren.

Prinsesse Charlotte i fin kjole

Pragtfuld ser Charlotte ud i fin kjole siddende på en skøn og grøn græsplæne ved Kensington Palace. Også et billede af hende i aktion i det fri hjemme i privaten hos hertugparret på Anmer Hall samt et sødt portræt af prinsessen samme sted er der kommet ud af hertugindens arbejde med sit professionelle kamera.

Foto: Mega

På alle billederne mærker man tydeligt, hvor charmerende og umiddelbar Charlotte er. Især i selskab med en fotograf som sin egen mor.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Klar til skole

Dette år er på flere måder helt specielt for Charlotte, som ifølge planen skal begynde i skole i september. Med største sandsynlighed skal Charlotte begynde på Thomas's Battersea-skolen i London, hvor også hendes storebror George er elev.

Se flere billeder af den charmerende prinsesse i BILLED-BLADET nr. 19, der er på gaden torsdag den 9. maj.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden