15. apr. 2016
Af Juliane Olsen

Nyt brev løfter sløret for dronning Elizabeths kærlighedsliv

Dronning Elizabeth
Dronning Elizabeth
Foto: AOP
Et britisk auktionshus sælger nu et af dronning Elizabeths kærestebrev til sin elskede prins Philip, som hun forelskede sig i som 13-årig.
Den 89-årige dronning Elizabeth var blot en teenager, da hendes følelser for prins Philip for alvor tog fart. Nu sætter et britisk auktionshus et brev til salg, hvor hun skriver om romancen ifølge Svensk Damtidning. Det er auktionshuset Chippenham Auction Room, der sælger brevet skrevet af dronning Elizabeth. LÆS MERE: Dronning Elizabeth gik en tur på bar i London

Romancen udviklede sig

I brevet skriver dronningen om sit første møde med prins Philip i 1939, og hvordan de dansede sammen på klubber som Ciro’s og Quaglio’s. Deres romance udvikledes over tid, og da dronning Elizabeth var 21 år, blev de gift i Westminister Abbey. Samtidig med brylluppet skrev forfatteren Betty Shaw en officiel mindebog.

Dronning Elizabeth skrev personligt brev

Det var som baggrund til hendes arbejde, at dronning Elizabeth skrev et personligt brev om romancen. Nu kommer brevet under hammeren sammen med en masse andre kongelige souvenirer. Der er ingen tvivl om, at brevet er skrevet af dronningen, for det bærer nemlig et kongeligt sejl.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Læs mere om: