11. jul. 2020
Af Malan Joensen

Nyt fra Harry og Meghan: Det skal hun nu

Hertuginde Meghan.
Hertuginde Meghan.
Arkivfoto: MEGA
Hertuginde Meghan skal deltage i en konference i næste uge.

Harry og Meghan, der i begyndelsen af 2020 lagde deres kongelige liv bag sig og rykkede teltpælene til Meghans hjemby Los Angeles, har som mange andre brugt foråret og sommeren på at være isoleret og tage sig i agt for coronavirus.

De har dog også benyttet sig af deres royale kendis-status til at sætte fokus på forskellige velgørenhedsmæssige tiltag, blandt andet for britiske Save the Children (Red Barnet).

Og i weekenden vil Meghan endnu en gang tage ordet og sørge for at rette opmærksomheden mod en sag, der ligger hende meget på sinde. Hun skal nemlig tale ved en virtuel konference; Girl Up Global Leadership Summit. Det skriver Harpers Bazaar.

"Hør Meghan Markle, hertuginden af Sussex' råd til piger, der er globale ledere, når hun går på scenen til @GirlUp Leadership Summit, der finder sted virtuelt den 13.-15. juni," skrev organisationen på Twitter.

Girl Up arbejder med 65.000 piger via 3.500 klubber i omkring 120 og er repræsenteret i alle amerikanske stater. Organisationen arbejder for at inspirere unge kvinder til at gøre en forskel, når det drejer sig om lighed for mænd og kvinder og sociale forandringer.

Læs mere om: