24. jun. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Harry og Meghan er vilde med danske Christinas mad

Hertuginde Meghan og prins Harry.
Hertuginde Meghan og prins Harry.
Arkivfoto: MEGA
I en helt særlig anledning udgives en unik bog om hertugen og hertuginden af Sussex. I den bog kan man Blandt andet læse om danske Christina Hansen, som har noget ekstraordinært at byde på.

Danske Christina Hansen fra Gentofte nord for København er med i en ny bog om hertugen og hertuginden af Sussex, Harry og Meghan.

Bogen, som hedder Baby Sussex, udkommer den 6. juli i anledning af Harry og Meghans søn Archies et års dåbsdag.

Engelsk bog om Meghan og Harry

Den engelske bog, der er blevet lavet i et nært samarbejde med Harry og Meghan, stiller blandt andet skarpt på hertugparrets interesse for at leve som en sund og bæredygtig børnefamilie med fokus på økologi.

Faldt næsten ned af stolen

Christinas babymadsfirma, Woodland Wonders, fremhæves over to sider i den nye bog.

Christina Hansen
Christina Hansen
Foto: Hanne Juul

– Jeg var ved at falden ned af min stol derhjemme, fortæller Christina til BILLED-BLADET, da hun beskriver, hvordan det i sin tid føltes at blive kontaktet af bogforlaget på vegne af blandt andre Harry og Meghan.

Vilde med Christinas babymad

Christina blev af forlaget og af Harry og Meghan udvalgt til bogen, fordi de var begejstrede for det ultrasunde pæredanske babymad-produkt og for Christinas helt unikke historie med sin virksomhed.

Christina Hansen begyndte hjemme i sin egen kælder at producere babymad af høj klasse og byggede langsomt men sikkert en sund virksomhed op.

Gjorde indtryk på Meghan

Christinas historie gjorde et stort indtryk på især Meghan, der gerne vil være med til at sætte fokus på kvindelige iværksættere.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb26-forsider.jpg

Læs mere om: