Nyt fra kongehuset om prins Philip: Det sker der nu

Prins Philip. 

Prins Philip. 

Foto: Ritzau Scanpix
Efter at have gennemgået en vellykket hjerteoperation i onsdags har prins Philip flyttet hospital igen, lyder det fra det britiske hof.

Det britiske hof melder fredag ud, at 99-årige prins Philip endnu engang har flyttet hospital.

Således er prins Philip, ifølge Hello, blevet kørt tilbage til King Edward VII's hospital i London efter at han onsdag blev hjerteopereret på Saint Bartholomew-hospitalet, der også ligger i London.

Fortsætter behandlingen

"Efter at hertugen af Edinburgh gennemgik et vellykket indgreb på Saint Bartholomew-hospitalet onsdag, er hans kongelige højhed blevet overført til King Edward VII's hospitalet i morges. Hertugen forventes at blive på hospitalet i et antal dage for at fortsætte behandlingen, lyder det fra Buckingham Palace.

Indtil videre har prins Philip været indlagt i 17 dage, som er den længste tid nogensinde for ham på hospitalet.

Han blev oprindelig indlagt på det private King Edward VII's Hospital den 16. februar for en sikkerheds skyld efter at have følt sløj.

Positivt tegn

Ifølge Daily Mail ses det som et positivt tegn, at prins Philip er blevet flyttet tilbage til King Edward VII's Hospital, men prinsens tilstand er ukendt. 

Prins Philip har tidligere været indlagt med hjerteproblemer og i 2011 blev han hastet afsted til hospitalet i en helikopter efter at have fået brystsmerter under et juleophold på Sandringham.  

Prins Philip fylder 100 år den 10. juni. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden