18. maj. 2021
Af Malan Joensen

Nyt fra prins Harry og Oprah Winfrey: Snart er der premiere

Prins Harry
Prins Harry
Foto: Mega
Talkshowvært Oprah Winfrey og prins Harry samarbejder om ny dokumentarserie.

For prins Harry har kampen for mental sundhed og velbefindende været en hjertesag i en del år, og sammen med Oprah Winfrey har han arbejdet på en dokumentarserie, der skal sætte fokus på emnet og nedbryde tabuet omkring det.

Nu nærmer dokumentarserien "The Me You Can't See" sig sin premieredato.

Det skriver Hello Magazine.

Alle episoder vil få premiere på Apple TV+ den 21. maj.

I den forbindelse har prins Harry blandt andet udtalt således:

"Vi bliver alle født ind i forskellige tilværelser, vi vokser op i forskellige omgivelser, og bliver som et resultat heraf udsat for forskellige erfaringer. Men den erfaring, vi har til fælles, er at vi alle er mennesker. Størstedelen af os bærer på en eller anden form for uforløst traume, tab eller sorg som føler - og som er - meget personlig."

Prins Harry fortæller envidere, at han håber, dokumentarserien vil vise, at man sammen kan finde styrke i sårbarhed og ærlighed.

Dokumentarserien er bygget op omkring prins Harry og Oprah Winfrey som værter for forskellige diskussioner om mentalt velbefindende og mental sundhed, samtidig med at de også deler deres egne personlige erfaringer. I serien kan man blandt andre glæde sig til at se Lady Gaga, Glenn Close og andre kendte.

Prins Harry og hertuginde Meghan er gode venner med Oprah Winfrey, der bor tæt på parret i Santa Barbara, California, og som også er kvinden bag det meget omdiskuterede interview med Harry og Meghan.

Læs mere om: