Mandag, 14. marts 2022 — af Ulrik Ulriksen

På trods af afbud: Prins William dukkede alligevel op til prisfest

Prins William
Prins William
Foto: Mega
For prins William var det ikke muligt at deltage fysisk i stor prisfest søndag aften i London. Alligevel bød han på et af aftenens højdepunkter, da han leverede en tale til en flok store stjerner i Royal Albert Hall.

Prins William leverede et af aftenens højdepunkter, da han dukkede op på storskærm og virtuelt deltog i den britiske filmprisfest Bafta Awards i Royal Albert Hall i London.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Desværre kunne William og hertuginde Kate ikke deltage fysisk på grund af en fyldt arbejdskalender, men prinsen optrådte altså alligevel med stort overskud som filmfestens hovedtaler.

Prins William bød velkommen

- God aften alle sammen, sagde prins William som indledning på sin tale og fortsatte.

- Som formand for Bafta er jeg meget stolt over at se det arbejde, Bafta leverer året rundt for at give muligheder for og støtte til talentfulde personer, så de kan få succesfulde karrierer indenfor film, gaming og tv, lød det fra prins William, der havde mere på hjerte.

Ønskede vinderne tillykke

- Til lykke til alle de nominerede og vinderne. Jeg ønsker jer alle en vidunderlig aften, kom det fra prins William, der var med til at gøre filmfesten til en flot aften.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden