5. maj. 2016
Af Lene Skriver Bak

Plaskvåd prins Harry vandt velgørenheds-poloturnering

Prins Harry med sit vinderhold.
Prins Harry med sit vinderhold.
Foto: AOP
Regnen stoppede ikke prins Harry, der sammen med sit hold vandt en velgørenheds-poloturnering i Palm Beach i Florida.

Selv om det øsede ned, var der masser af mennesker på tilskuerpladserne, da prins Harry og et udvalgt hold af polospillere tog kampen op for at vinde Sentebale Royal Salute Polo Cup.

Turneringen spilles til fordel for Sentebale, som er en velgørenhedsorganisation, prins Harry var med til at stifte i 2006. Organisationen arbejder for at hjælpe børn, der lider under konsekvenserne ved HIV og AIDS.

Mors Dag: Glæd din mor i 6 eller 12 uger og få 2 biografbilletter

Prins Harry og hans hold var oppe mod to andre polohold og efter en tæt turnering kunne prins Harry løfte armene i triumf i styrtregnen. Det lykkedes nemlig at sikre den samlede sejr.

https://imgix.billedbladet.dk/harrypolo450.jpg
Foto: AOP

Efter turneringen blev der afholdt en eksklusiv middag, hvor prins Harry holdt tale.

LÆS MERE: Prins Harry betragter dronning Elizabeth som chefen

- Mamohato Children’s Center i Lesotho, som vi åbnede sidste år, ville aldrig have åbnet uden Sentebale og organisationens partnere. Særligt Sentebale Polo Cup, sagde prins Harry og fortsatte:

- I år vil vi udvide vores lejrprogram til Botswana, et land som jeg har besøgt jævnligt gennem næsten to årtier og jeg føler oprigtigt, at jeg er nødt til at give så meget tilbage, som jeg kan.

Sentebale Polo Cup blev i år afholdt for sjette år i træk og turneringen har samlet mere end 3,5 millioner pund (32,85 millioner kroner, red.).

Læs mere om: