12. apr. 2016
Af Juliane Olsen

Prins Harry betragter dronning Elizabeth som chefen

Prins Harry
Prins Harry.
Foto: AOP
I en ny TV-dokumentar i anledning af dronning Elizabeths 90-års fødselsdag fortæller prins Harry om forholdet til sin farmor.
Den 31-årige prins Harry afslører i TV-dokumentaren ”Elizabeth at 90 – A Family Tribute”, hvordan han ser sin farmor dronning Elizabeth. Og prins Harry kan ifølge people.com blandt andet fortælle, at han kalder hende for ”chefen”. Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev! - Jeg betragter hende stadig mere som dronningen end min farmor. Man har en kæmpe respekt for sin chef, og jeg har altid betragtet hende som min chef, siger prins Harry i dokumentaren. Ud over at have fået lov til at interviewe seks medlemmer af kongehuset, så har dokumentarist John Bridcut fået adgang til dronningens private optagelser. Klippene er blevet filmet gennem årene af dronning Elizabeth og hendes mand, prins Philip.

Prins Harry føler forventingspres

Det er ikke første gang, prins Harry har stillet op til TV-interview for at tale om dronning Elizabeth. LÆS MERE: Prins Harry rejser til Nepal I dokumentaren ”The Queen at 90”, der blev sendt i påsken på britisk TV, har han udtalt sig om, hvor svært det er at følge i dronning Elizabeths imponerende fodspor . - Man tænker ved sig selv, hvordan man nogensinde kan udfylde den kæmpe forventning, der følger med hende og at være en del af hendes familie, siger prins Harry.

Læs mere om: