Torsdag, 18. februar 2016 — af Juliane Olsen

Prins Charles mødte sin seksårige fan

Prins Charles.
Prins Charles.
Foto: All Over/BILLED-BLADET
Skoledrengen Benjamin Cooper går i jakkesæt hver dag for at ligne sit store idol prins Charles.
Den 67-årige prins Charles mødte onsdag en af sine største fans, og han er faktisk bare seks år gammel. Skoledrengen Benjamin Cooper går ifølge Daily Mail i jakkesæt hver dag for at ligne prins Charles. Derfor var det også helt oplagt, at han fik mulighed for at møde prinsen, da han besøgte et lokalt stålværk. SE KLIPPET: Prins Charles sang skotsk folkesang på TV

Drengen var nervøs

I første omgang var han en smule nervøs for at skulle møde den kommende konge, men det fortog sig hurtigt. - Jeg var nervøs i starten, men så talte jeg med ham. Det var virkelig godt, siger Benjamin Cooper. I Benjamin Coopers optik er prins Charles altid smart i tøjet, og han fik også prinsen til at bryde ud i latter.

Prins Charles har en støtte

Han fortalte ham nemlig, at han er prins Charles’ største fans, da prinsen besøgte stålværket for at møde de ansatte. Skoleeleven, hvis fascination tog fart i skolen, er også stor fan af prinsen ganske enkelt, fordi han er den kommende konge. Ifølge Benjamin Coopers far, Ian Cooper, nød drengen nemlig at sidde på skolebænken og lære om de kongelige. Se billederne fra det kongelige møde ved at klikke her.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden