Prins Charles og Camilla hylder klatrende oldemor

Hertuginde Camilla og prins Charles

Hertuginde Camilla og prins Charles

Foto: MEGA
Prins Charles og hertuginde Camilla hylder en 90-årig kvinde, der har lavet en fantastisk indsamling under corona-krisen.

Under corona-krisen har mange mennesker udvist stor medmenneskelighed ved at samle ind til diverse velgørenhedsorganisationer og sundhedssystemet. Det er netop, hvad den 90-årige Margaret Payne har gjort, og i den anledning har hun modtaget stor ros fra prins Charles og hertuginde Camilla.

Den 90-årige oldemor har siden påske ”bestiget bjerge” derhjemme. Ved at gå op og ned ad trappen i hjemmet har hun ”klatret” højden på Suilven-bjerget i Skotland, og via en hjemmeside har folk kunnet donere til Margaret Paynes fine initiativ.

De varmeste lykønskninger

- I stor beundring for din utrolige indsats sender min hustru og jeg vores varmeste lykønskninger med din pragtfulde præstation! Skriver prins Charles og hertuginde Camilla på deres Instagramprofil Clarence House.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Indtil videre har den 90-årige Margaret Payne samlet over 390.000 pund (over 3 millioner danske kroner). Pengene går til det britiske sundhedssystem og et hospice i Skotland.

Se billederne af den 90-årige Margaret Payne samt prins Charles og Camillas besked ved at klikke her.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden