Tirsdag, 23. februar 2016 — af Juliane Olsen

Prins Charles og hertuginde Camilla fik påskeæg til George og Charlotte

Prins Charles og hertuginde Camilla
Prins Charles og hertuginde Camilla fulgte færdiggørelsen af et par påskeæg, der skulle være en gave til deres børnebørn.
Foto: AOP
Under et officielt besøg i den berømte delikatesseforretning Bettys and Taylors of Harrogate fik prins Charles og hertuginde Camilla særlige gaver til deres børnebørn.
Den 18. februar aflagde prins Charles og hertuginde Camila et besøg i delikatesseforretningen Bettys & Taylors of Harrogate. Parret besøgte familieforetagendet, der udbyder te, bagværk og kaffe, og blev samtidig indbudt til tesmagning. Her blev prinsen og hertuginden klogere på indkøb af te og forretningens fokus på etik. LÆS MERE: Prins Charles er en af Storbritanniens bedst sælgende kunstnere

Prins Charles modtog påskeæg

Desuden mødte de bagere ved Bettys Craft Bakery og unge kokke fra Bettys Cookery School, og parret fik mulighed for at skabe deres egen te. Men prins Charles og hertuginde Camilla fik også lov at overvære, at der blev lagt sidste hånd på påskeæg til prins George og prinsesse Charlotte. - Vi indbød Hans Kongelige Højhed til Bettys i Harrogate i 2003, og det bliver anden gang, Prinsen af Wales personligt beder om at besøge vores virksomhed, siger repræsentant for virksomheden, Lesley Wild. Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her! Firmaet har fokus på kvalitet Hun understreger, at det var en stor ære, og at det samtidig var en stor cadeau til firmaets fokus på kvalitet og service. Samtidig ønsker Bettys and Taylors at gøre opmærksom på deres indsats for at sætte miljøet og samfund i fokus. Familieforetagendet har 1400 ansatte og er tidligere blevet belønnet med The Queen’s Awards for Sustainable Development.
Foto: AOP

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden