Torsdag, 22. juli 2021 - af Christinna Braun

Prins George fylder 8: Se hertuginde Kate nye pletskud

Hertuginde Catherine. 
Hertuginde Catherine. 
Arkivfoto: MEGA
Prins William og hertuginde Kates ældste søn, prins George, fylder otte år den 22. juli.

Der står med garanti fødselsdag på programmet hjemme hos familien ”Cambridge” den 22. juli. Prins William og hertuginde Kates ældste søn, prins George, fylder nemlig otte.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Georges mor, hertuginde Kate, er en dygtig amatørfotograf, og hun har naturligvis været på pletten igen, som hun altid er, når det gælder portrætter af familien på mærkedage.

George smiler fra øre til øre

Denne gang har hun fanget den nu otteårige prins George udenfor, klædt i en blå og orange-stribet t-shirt og mørke shorts. Dagens fødselar smiler fra øre til øre – mon det er mor Kate, der har fortalt en sjov historie bag kameraet?

Hertuginde Kate og prins William har delt det nye billede af prins George på deres instagramprofil, og du kan se det herunder.

Prins George er prins William og hertuginde Kates ældste barn. Udover ham har de prinsesse Charlotte og prins Louis.

Blev hjemmeskolet

Prins George, 8, og prinsesse Charlotte, 6, blev – ligesom børn overalt i verden – hjemmeskolet under corona. De går begge på Thomas's Battersea-skolen i det sydvestlige London.

Prins Louis, 3, går i børnehave i Willcocks Nursery School, som også ligger tæt på familiens hjem.

Familien bor til daglig på Kensington Palace i London.

 

Det er ikke længe siden, at den nu otteårige havde en hyggeaften med mor og far, uden de små søskende var med. Prins George var flere gange med prins William og hertuginde Kate inde for at overvære EM-kampene, som blev spillet på Wembley Stadion.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden