13. sep. 2016
Af Juliane Olsen

Prins George og prinsesse Charlotte skal med på Canada-tur

Hertuginde Catherine, prins William, prinsesse Charlotte, prins George
Foto: AOP
Nu bekræfter det britiske hof, at prins William og hertuginde Catherine tager prins George og prinsesse Charlotte med til Canada.

Prins William og hertuginde Catherine ser frem til at vise prins George og prinsesse Charlotte, hvad Canada har at byde på.

Det sker, når de begynder deres otte dage lange rejse i landet den 24. september, fortæller det britiske hof.

LÆS MERE: Se programmet for prins William og hertuginde Catherines Canada-tur

- Dette er en storslået mulighed for dem til at introducere deres børn til det store kongerige, siger en talsmand for Buckingham Palace.

Parret er begejstrede

Han understreger samtidig, at det er en fordel, at børnene oplever turen, før de bliver forpligtet af skolen, da det nok vil forhindre rejser for dem i fremtiden.

Hermed bekræftede talsmanden altså de mange forlydender, der på forhånd har været om, at det kongelige par tager deres børn med til Canada.

Prins William og hertuginde Catherine har i forvejen nydt at have prins George med til New Zealand og Australien, og parret er begejstrede over at have muligheden for at introducere deres børn til det store land.

Prinsesse Charlottes første rejse

Det bliver første gang, den 16 måneder gamle prinsesse Charlotte skal på kongelig tur med sine forældre, og familien vil rejse med et følge på 12 mennesker.

SE BILLEDERNE: Hertuginde Catherines henrivende hatte

Heriblandt tre privatsekretærer, fire kommunikationsfolk, en tur-ansvarlig, en operations manager, en personlig assistent, en frisør og en barnepige.

I offentliggørelsen udtaler talsmanden desuden, at prins William og hertuginde Catherine er begejstrede for turens program.

Læs mere om: