25. apr. 2016
Af Juliane Olsen

Prins Georges badekåbe udsolgt på få minutter

Prins George
Prins William, Barack Obama og prins George.
Foto: AOP
Da det amerikanske præsidentpar i weekenden gæstede Kensington Palace, var prins George klædt i morgenkåbe og tøfler, der blev udsolgt på få minutter.
Den toårige prins George var ganske afslappet klædt, da Barack Obama og Michelle Obama i weekenden gæstede Kensington Palace. Da de ansatte på slottet åbnede de sorte dobbeltdøre, gik prins William, hertuginde Catherine og præsidentparret ind i en cremefarvet forhal, hvor prins George ventede. Det var kort før hans sengetid, at mødet fandt sted, og derfor var han iført morgenkåbe, pyjamas og tøfler. LÆS MERE: Familiemedlem: Prins George er klog og velformuleret

Morgenkåben prydet med monogram

Da billedet af den lille fyr, der efterfølgende giver Barack Obama hånden, blev offentliggjort, satte det hurtigt internettet på den anden ende ifølge Daily Mail. Morgenkåben af mærket My 1st Years blev nemlig udsolgt blot få minutter, efter billedet var ude. Kåben, der var prydet med et personligt monogram, koster omkring 260 kroner, og prinsen bar den ud over en presset blå bomuldspyjamas.

Hertuginde Catherine vælger afslappet

Sutskoene havde til gengæld små fly på, og stilen var der altså en del forældre derude, som havde et ønske om at kopiere til deres børn. Ifølge eksperter er det helt bevidst, at hertuginde Catherine vælger afslappet tøj til sine børn, prins George og prinsesse Charlotte. Hun ønsker nemlig ikke at sætte unødvendig fokus på det tøj, de bærer, og i denne ombæring modtog sønnen altså de fornemme gæster ganske afslappet.

SE BILLEDERNE: Hertuginde Catherine og prins William viser kærligheden

Læs mere om: