11. aug. 2015
Af Lene Skriver Bak

Prins Harry bekæmper krybskytter i Sydafrika

Prins Harry bekæmper krybskytter
Prins Harry bekæmper krybskytter.
All Over Press
Prins Harry, der er i Afrika for at arbejde med bevaring af truet vildt og planteliv, har sluttet sig til en anti-krybskytteri-enhed i Kruger Nationalpark.

Både prins Harry og prins William arbejder meget for at bevare dyre- og planteliv verden over. Begge prinser har et blødt punkt for Afrika, hvor de begge har arbejdet med netop bevaring af dyre- og planteliv.

I øjeblikket er prins Harry på tur i Afrika, hvor han arbejder frivilligt med bevaringsprojekter, men prinsen har nu sluttet sig til en anti-krybskytteri-enhed i Kruger Nationalpark, der ligger i Sydafrika.

LÆS MERE: Prins Harry: Nu vil jeg gerne have børn

Prins Harry bruger sin militære erfaring

Prins Harry er indkvarteret på en militærbase i nationalparken, der er et af de største reservater i Afrika og huser alle fem dyr i det såkaldte ’big five’, som trofæjægere gerne vil jage, nemlig løve, elefant, leopard, bøffel og næsehorn.

Krybskytteri er et stort problem i parken og i Afrika generelt og derfor har parkbetjentene, de såkaldte rangers, oprettet særlige enheder, der bekæmper krybskytteriet.

Det er sådan en enhed, prins Harry har sluttet sig til. Ifølge Hello Magazine er prinsen tilknyttet Operation Corona, som er en statslig indsats mod krybskytteri.

Prinsen har ifølge bladet deltaget i natlige patruljer med enheder fra både hæren og parkbetjentene, politi og andre specialstyrker, der bekæmper krybskytteri.

Læs mere om: