19. maj. 2021
Af Malan Joensen

Prins Harry: Derfor taler jeg åbent om problemerne

Prins Harry.
Prins Harry.
Arkivfoto: MEGA
For prins Harry er åbenhed vigtigt i kampen for at nedbryde tabuer om mental sundhed og psykisk velbefindende.

Prins Harry skaber igen overskrifter med et åbenhjertigt interview, denne gang i podcasten "Dax Shepard's Armchair Expert".

Det skriver flere medier deriblandt Daily Mail.

Harry fortæller blandt andet i podcasten, at han gerne vil hjælpe andre mennesker ved selv at være åben omkring nogle af de ting i hans eget liv, der har været problematiske.

- Nu er jeg mere komfortabel med at fortælle om mine egne udfordringer, fordi jeg gør det for at hjælpe andre mennesker. Jeg opfatter det ikke som brok. Og jeg mener ikke, nogen skal se det, at man taler om sine egne problemer, som at man beklager sig. Det handler om, at du skal dele din historie, om det er så er på podcast eller noget andet, velvidende hvor genkendelig den er, fordi det vil - kan jeg garantere dig - have en positiv indvirkning på andres liv, at du åbner op om den sårbarhed og de erfaringer, du har haft gennem din opvækst, udtaler prins Harry blandt andet.

I udsendelsen fortæller Harry også om den dokumentarserie, "The Me You Can't See", der skal sætte fokus på mentalt velbefindende og nedbryde tabuet omkring det, som han har lavet med Oprah Winfrey. Alle episoder får premiere på Apple TV+ den 21. maj.

Læs mere om: