8. okt. 2016
Af Juliane Olsen

Prins Harry giver alvorligt syg dreng varmt knus

Prins Harry
Prins Harry
Foto: AOP
Ved prisuddeling i denne uge viste prins Harry sit store hjerte, da han gav et stort knus til en alvorlig syg dreng.

Den 32-årige prins Harry havde et ganske særligt øjeblik med en alvorlig syg dreng, da han i den forgangne uge deltog i prisuddelingen WellChild Awards.

Flere hundreder unge, forældre, plejere og kendis-støtter deltog i begivenheden, der blev afholdt på Dorchester Hotel i London.

Ifølge Hello Magazine var uddelingens fokus på forbilleder blandt børn, og her mødte prinsen femårige Ollie Carroll, der lider af sygdommen Spielmeyer-Vogt.

LÆS MERE: Prins Harry kæmper for truede dyr under primitive forhold

Drengen rejste sig

Sygdommen påvirker Ollie Carrolls førlighed og vil på et tidspunkt føre til, at hans muskler holder op med at fungere.

Da han mødtes med prins Harry ansigt til ansigt, var det dog muligt for ham at rejse sig op for at lægge armene om prins Harrys skuldre i en varm omfavnelse.

Ollie Carroll, der er fra Poynton i Chesire, modtog en pris for forbilleder i aldersgruppen fire til seks år.

Begge var henrykte

Hans mor Lucy sagde, hun ikke var sikker på, om sønnen vidste, hvem han gav knuset til, men hun afslørede, at han instinktivt var tiltrukket af prinsen.

- Han var henrykt – det var de begge to. Han er meget privilegeret, for Ollie kan ikke rejse sig selv op, så han brugte sin styrke til at rejse sig og give ham et knus, siger hun.

Sønnen lod da også sine arme blive omkring halsen på prins Harry, der er protektor for organisationen, i adskillige sekunder.

Prins Harry
Foto: AOP

Læs mere om: