10. maj. 2016
Af Juliane Olsen

Prins Harry: Jeg føler mig allerede som far

Prins Harry
Prins Harry
Foto: AOP
Han har endnu ikke fået sine egne børn, men prins Harry føler sig faktisk allerede som far for deltagerne ved Invictus Games.
Den 31-årige prins Harry vil meget gerne have sine egne børn en dag, men lige nu er hans fokus på sportsbegivenheden Invictus Games. Det er en sportsbegivenhed for sårede soldater, der lige nu finder sted i Florida, og her indrømmer han sine faderlige følelser for deltagerne. - Mig og det at være far? Gud, du ved, en ting af gangen, Susanna, en ting af gangen, lød hans svar til den britiske morgen-TV-vært Susanna Reid under et interview. LÆS MERE: Prins Harry betragter dronning Elizabeth som chefen

Prins Harry er stolt

Prins Harry understregede, at han ser frem til, at den dag kommer, men at han lige nu først og fremmest er far for de 500 deltagere. Han føler sig utroligt stolt over dem, og det er en stolthed, der ikke er baseret i konkurrencen men netop i deltagerne. Invictus Games har ifølge prinsen formået at skabe en fantastisk inspiration for såvel militærmænd som civile deltagere.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Deltagerne får ny chance

Sportsbegivenheden har nemlig inspireret mennesker fra alle stadier i livet til at rejse sig og gøre en indsats. Dermed får de det meste ud af den nye chance, de er blevet givet, og det glæder prins Harry, der også har et andet ønske. Han er en hengiven farbror for prins William og hertuginde Catherines børn, prins George og prinsesse Charlotte og de måtte gerne have været ved hans side under besøget.

Læs mere om: