27. apr. 2016
Af Juliane Olsen

Prins Harry: Jeg skal sikkert ikke være konge

Prins Harry
Prins Harry
Foto: AOP
Da prins Harry af en skoleelev blev spurgt, om han nogensinde skal være konge, kom prinsen med et særdeles vittigt svar.
Den 31-årige prins Harry filmede for nyligt på en skole i forbindelse med optagelserne til Sky Sports-show. Her fik eleverne fra Workingham-skolen mulighed for at spille spil med prinsen, men særligt en dreng blev skuffet over at høre, at prins Harry ikke skal være konge. Niårige Tristan ytrede nemlig til den unge prins, at han virkelig ville sætte pris på, hvis han en dag blev monark. LÆS MERE: Prins Harry og kronprins Frederik modtaget med kærlighed i Nepal

Prins Harry grinede

Den flabede elev fik efterfølgende klør fem, da han direkte spurgte prinsen, om det ville være muligt en dag. En grinende prins Harry svarede først, at det nok var det spørgsmål, alle havde mest lyst til at stille, og efter et par opgivende støn lød svaret: - Du bliver glad for at høre det – det skal jeg sikkert ikke.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Eleverne måtte stille spørgsmål

Eventen var i forbindelse med TV-programmet Game Changers, der skal gøre børn mere interesserede i sport, og prins Harry kunne heldigvis grine af det frimodige spørgsmål undervejs. Faktisk var eleverne blevet opfordret til at komme med direkte spørgsmål, og lille Tristan benyttede altså straks muligheden. Optagelserne foregik på Lambs Lane Primary School sammen med deltagere fra Invictus Games og en masse elever.

Læs mere om: