28. nov. 2017
Af Marianne Singer

Prins Harry: Min mor ville have elsket Meghan

Meghan Markle, prins Harry, prinsesse Diana
Meghan Markle, prins Harry, prinsesse Diana
Foto: All Over
Prins Harry er sikker på, at hvis hans mor, prinsesse Diana, havde levet i dag, ville hun have været bedste venner med hans forlovede Meghan Markle.

Det var en stor tragedie for prins Harry, da han som 12-årig mistede sin mor, prinsesse Diana, der døde i en trafikulykke i Paris i 1997.

Det førte til, at prins Harry i mange år efter var i krise.

Prins Harry har dog fundet lykken igen med sin forlovede Meghan Markle, som han er sikker på, at hans mor ville have kunnet lide, fortæller prinsen i et stort forlovelsesinterview med BBC.

Bedste venner

– De ville have haft det fantastisk sammen, uden tvivl. Jeg tror, hun ville have været overordentlig glad, så glad på mine vegne. Hun ville nok have været bedste venner med Meghan. Så det er dage som i dag, hvor jeg virkelig savner at have hende omkring og fortælle hende de gode nyheder. Men jeg er sikker på, at hun er med os et andet sted, hvor hun hopper i begejstring, siger prins Harry i interviewet.

Prins Harry har også inkluderet prinsesse Diana i den lykkelige begivenhed, idet to af diamanterne i Meghan Markles forlovelsesring er fra prinsessen personlige kollektion.

Læs mere om: