Prins Harry og kusine Zara prøvede kræfter med kørestolsrugby

Prins Harry og Zara Phillips til Invictus Games 2014.

Prins Harry og Zara Phillips til Invictus Games 2014.

Foto: AOP
Invictus Games er i fuld gang i London og varer til og med søndag.

Den britiske prins Harry, der har været med til at grundlægge Invictus Games, der er en form for OL for krigsveteraner med psykiske og fysiske skader, nøjes ikke bare med at kigge på, mens atleter fra ind- og udland kæmper om hæder.

I går prøvede han kræfter med disciplinen kørestolsrugby sammen med sin kusine Zara Phillips, datter af prinsesse Anne, og hendes ægtemand Mike Tindall.

Sidstnævnte er tidligere professionel rugbyspiller og har vundet Rugby World Cup, og han prøvede gerne kræfter med den særlige kørestolssportsgren.

Ifølge avisen Daily Mail gav trekløveret sig fuldt ud i disciplinen, hvor to hold á 12 spillere kæmpe om at få bolden over modstanderens mållinje indenfor 40 sekunder.

Zara Phillips fortalte avisen, at hun glædede sig til at prøve kræfter med den særlige sportsgren og tilføjede:

- Det er vigtigt at involvere sig i Invictus Games, hvor man kan drage nytte af de kræfter og den opmærksomhed, der omgiver sport, til at give inspiration til genoptræning og til at støtte rehabilitering.

Invictus Games, der er opstået på initiativ af det britiske Forsvarsministerium og prins Harry, løber til og med søndag.

27 danske atleter deltager, og tidligere på ugen var også kronprins Frederik i London og bakke op om atleterne.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden