Tirsdag, 1. maj 2018 - af Juliane Olsen

Prins Harry og Meghan har valgt musik til brylluppet

Prins Harry og Meghan Markle

Prins Harry og Meghan Markle

Foto: All Over Press
Kensington Palace har nu offentliggjort hvilken musik, der vil være i baggrunden, når Meghan Markle og prins Harry går ned ad kirkegulvet.

Med mindre end en måned til brylluppet mellem 33-årige prins Harry og 36-årige Meghan Markle, har Kensington Palace nu offentliggjort nyt om bryllupsmusikken.

Prinsen og hans tilkommende vil nemlig gå ned ad kirkegulvet til intet mindre end fantastisk musik ifølge people.com.

De to skal som bekendt giftes i St. George’s Chapel, og derfor skal kirkens kor The Choir of St George’s Chapel meget passende optræde.

Ærefuld opgave 

Det historiske kor, der blev dannet tilbage i 1348, består af 23 drenge og 12 voksne mænd, og heriblandt er 19-årige Sheku Kanneh-Mason.

Han er en prisbelønnet britisk cellist, der studerer på London’s Royal Academy of Music, og han er blevet særligt udvalgt af Meghan Markle.

- Jeg var ved at falde bagover, da frk. Markle ringede til mig for at spørge, om jeg ville spille under ceremonien, siger han.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Flere orkestre skal optræde

Sheku Kanneh-Mason sagde naturligvis ja til den ærefulde opgave med det samme og understreger, at det er et sandt privilegie at få lov at spille ved sådan en begivenhed.

Selv om cellisten skal spille solo, så bliver han ikke den eneste musiker, for et stort orkester med musikere fra BBC National Orchestra of Wales skal også spille.

Det samme skal English Chamber Orchestra og Philharmonia Orchestra, og de vil blive dirigeret af dirigenten Christopher Warren-Green. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden