Onsdag, 4. oktober 2017 - af Juliane Olsen

Prins Harrys kæreste: En pige med ben i næsen

Meghan Markle
Meghan Markle
Foto: AOP
Prins Harry er forelsket, og den heldige kvinde er den amerikanske skuespiller Meghan Markle, hvis liv du her kan blive meget klogere på.

Den 36-årige amerikanske skuespiller Meghan Markle er muligvis den næste prinsesse i det britiske kongehus ifølge elle.dk.

Offentligheden er nu meget nysgerrige på alt, hvad der vedrører sig den smukke kvinde, og det viser sig hurtigt, at hun er en interessant skikkelse med ben i næsen.

Meghan Markle er mest kendt for den amerikanske TV-serie ”Suits”, hvor hun spiller advokatansat i et af New Yorks mest berygtede advokatfirmaer.

Det er alvor mellem kæresteparret

Hun har kendt prins Harry det seneste år, og det er ikke længe siden, at kæresteparret viste sig offentligt sammen for første gang – hånd i hånd.

Noget kunne tyde på, at det snart er alvor mellem prinsen og skuespilleren, og derfor er det på tide at blive lidt klogere på Meghan Markle.

Skuespilleren er født den 4. august 1981 i stjernetegnet løven, og hun har studeret to hovedfag på Northwestern University i Illinois.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Meghan Markle har gåpåmod og stil

Her bestod hun både i drama og internationale relationer, og det sidste studieår arbejdede hun på den amerikanske ambassade i Argentina.

Meghan Markle har allerede bevist, at hun besidder gåpåmod, stil og talent, og så har hun været ambassadør for velgørenhedsorganisationen World Vision.

Desuden har hun været tidligere rådgiver for One Young World, og så er hun talsmand for UN Women, der kæmper for global ligestilling.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden