17. feb. 2021
Af Trine Larsen

Prins Philip indlagt

Prins Philip
Prins Philip
Foto: Mega
Prins Philip, der til sommer fylder 100 år, er blevet kørt på hospitalet i London. Dronning Elizabeth er blevet hjemme på Windsor slottet, hvor parret har opholdt sig under pandemien

Prins Philip,99, er blevet indlagt på King Edward VII Hospital i London.

Man tager ingen chancer

Det bekræfter en talsmand i det britiske kongehus og fortæller, at hertugen af Edinburgh er blevet indlagt af sikkerhedsmæssige grunde på opfordring af kongehusets læge.

Det sket efter, at prins Philip har været sløj nogle dage, og grundet hans høje alder tager man ingen chancer med prinsens helbred.

Prins Philip skal nu blive på hospitalet nogle dage, mens han slapper af og undersøges grundigt.

Prinsens tilstand er ikke så alvorlig, at han blev kørt med ambulance til hospitalet. Ifølge HELLO! Magazine blev prinsen transporteret til hospitalet i én af kongehusets biler. Det understreges yderligere, at prinsens tilstand ikke er Corona-relateret.

Imens hertugen af Edinburgh kommer sig, er hans hustru, dronning Elizabeth blevet hjemme på Windsor, godt en times kørsel fra London. Her har parret opholdt sig under pandemien.

Dronning Elizabeth fylder 95 år den 21. april, mens hendes mand, prins Philip kan fejre sin 100-års fødselsdag den 10.juni. To dage efter prinsens fødselsdag vil dronning Elizabeths officielle fødselsdagsfejring foregå, idet den stort anlagte parade, "Trooping the Colour" forhåbentlig kan gennemføres i år, modsat sidste år.

Læs mere om: