Søndag, 11. juli 2021 - af Ulrik Ulriksen

Prins William holder vejret: Der er noget stort i vente

Prins William
Prins William
Foto: Ritzau/Scanpix
For prins William og resten af England er der en stor aften i vente, og det hele kan eksplodere i ren eufori kort før midnat.

Prins William er sikkert ligesom mange andre engelske fodboldfans en smule nervøs blot fire timers tid, før EM-finalen mellem England og Italien på Wembley i London  fløjtes i gang.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prins William har en ledende position i det engelske fodboldforbund FA, og han har under hele EM-slutrunden fulgt det engelske landsholds kampe tæt.

Prins William på Wembley

William var for eksempel til semifinalen på Wembley mellem England og Danmark, og her så han sine landsmænd være meget heldige med at slå Danmark 2-1.

I aften har prins William igen annonceret sin tilstedeværels, og han vil helt sikkert holde vejret under det meste af finalen mod de angrebsivrige italienere, som bliver en hård nød at knække.

Første gang i 55 år

Det engelske herrelandshold i fodbold er for første gang i 55 år i en stor finale ved en slutrunde.

I 1966 vandt England VM på hjemmebane, og nu kan de måske endelig løfte en pokal igen.

Ren eufori før midnat

EM-finalen fløjtes i gang 21.00, og det kan sagtens blive en kamp med forlænget spilletid og straffespark, og så er der først pokaloverrækkelse en halv times tid før midnat.

Hvis pokalen ender hos England, så vil prins William og alle andre englændere feste, og London vil med sikkerhed eksplodere i ren EM-eufori.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden