Prins William og hertuginde Catherine fejrer dronning Elizabeth på rejse

Prins William og hertuginde Catherine. 

Prins William og hertuginde Catherine. 

Foto: AOP
Om godt en uges tid flyver prins William og hertuginde til Indien og derefter Bhutan, hvor der venter dem et travlt og farverigt program. Undervejs er der også planer om at markere dronning Elizabeths 90 års fødselsdag.
Prins William og hertuginde Catherines kommende officielle besøg i først Indien og derefter Bhutan bliver af det britiske hof kaldt "den mest ambitiøse og farverige tur hidtil". 
 
Og der venter da også prins William og hertuginde Catherine en lang række helt særlige oplevelser i det eksotiske Asien. 
 
Besøget finder sted en uges tid før prins Williams farmor, dronning Elizabeth fylder 90 år, og det bliver selvfølgelig markeret undervejs.
 
 

Prins William holder tale til ære for farmor

 
Således vil prins William og hertuginde Catherine på anden dagen af besøget i den pulserende storby New Delhi være med til at fejre dronning Elizabeth ved en fødselsdagsfest på den britiske ambassade.
 
Her vil prins William holde en tale til ære for sin farmor, dronning Elizabeth.
 
Aftenen forinden har prins William og hertuginde Catherine allerede strålet til en glamourøs fest for Mumbais filmindustri, hvor sikkert mange Bollywoodstjerner vil hilse på de kongelige æresgæster. 
 

Lægger mindekrans på kendt hotel

 
Under besøget i Mumbai bor prins William og hertuginde Catherine på Taj Palace Hotel, der i 2008 blev ramt af et frygteligt terrorangreb.
 
Derfor er det også planlagt, at prins William og hertuginde Catherine lægger en mindeskrans inde på hotellet og møder personale, som dengang var med til at hjælpe med at beskytte gæsterne. 
 
På tredjedagen besøger prins William og hertuginde Catherine den imponerende Kaziranga National Park, hvor temaet er truede dyrarter.
 
Tur rundt i nationalpark
 
Dagen efter fortsætter besøget i nationalparken, hvor prins William og hertuginde Catherine vil blive vist rundt og møde lokale. 
 
Prins William og hertuginde Catherine får her også tid til at besøge et center opført af velgørenhedsorganisationen Elephant Family,  som blev grundlagt af hertuginde Camillas afdøde bror, Mark Shand.
 
Torsdag den 14. april går turen videre til Bhutan, hvor prins William og hertuginde Catherine vil blive budt velkommen til landet af det populære, unge kongepar.
 
Efter arrangementer om dagen byder det bhutanske kongepar om aftenen til en privat middag på Lingkana Paladset. 
 
 

Stiller op samme sted som prinsesse Diana

 
Det travle program fortsætter i Bhutan endnu en dag, inden prins William og hertuginde Catherine vender tilbage til Indien for at besøge det berømte Taj Mahal.
 
Prinsesse Diana besøgte det ikoniske tempel for 24 år siden, og nu ser prins William og hertuginde Catherine frem til at skabe "nye minder" på stedet, hvor prinsesse Diana i sin tid sad ensom og alene foran fotograferne. 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden