Onsdag, 6. januar 2021 - af Ulrik Ulriksen

Prins William overrasker

prins william
Prins William. 
Foto: Mega
Det har vakt begejstring i England, at prins William på det seneste har budt på et par særlige overraskelser.

Prins William har budt på et par skønne overraskelser på det seneste, og det har vakt jubel i England.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prins William kom på besøg

Midt i en svær tid har William besøgt et par bosteder eller herberger for hjemløse, og et af stederne, The Passage, fortæller via de sociale medier, at prins William i løbet af besøget talte med nogle af de hjemløse beboere og lavede madpakker til dem.

Prinsen i aktion

William var i aktion sammen med andre frivillige, som laver og serverer varme måltider for udsatte borgere.

The Passage-herberget delte via de sociale Medier et fint billede af prins William på arbejde med mundbind og forklæde på, og den indsats har briterne rost ham for.

The Passage-herberget har givet udtryk for, at man ønsker at dele historien med alle, fordi man synes, at det er vigtigt med gode nyheder i en for mange mennesker hård tid.

Tak til alle frivillige

- Vi vil gerne takke ansatte og frivillige for deres indsats i denne tid, lyder det fra The Passage til prins William og alle andre, der gør en indsats på herberget.

- Godt gjort af alle og fint, at William hjælper til, lyder det fra en royal fan på de sociale medier ifølge Hello Magazine, og en anden skriver, at ”det er skønt at se prins William besøger herberger for at hjælpe dem, der har særlige behov i disse hårde tider”.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden