5. maj. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Prins William roses for sin geniale tøjstil

Prins William
Prins William
Foto: Mega
Storbritanniens prins William var ekstraordinært godt klædt på, da han forleden var på officiel arbejdsopgave. Det får han nu masser af ros for.

For prins William er det vigtigt at være klædt ordentligt på til enhver situation af såvel privat som mere officiel karakter.

Prins William så godt ud

Og man må sige, at William mestrer kunsten at ramme plet med sit outfit så godt som hver gang.

Forleden scorede prinsen mange rosende bemærkninger for sit dress, da han var på besøg i officiel sammenhæng som præsident for den engelske fodboldorganisation F.A.

William i bordeaux og lyseblåt

William besøgte sin favoritklub Aston Villa i deres avancerede træningscenter i Birmingham, og ved den lejlighed var prinsen i lyseblå skjorte og bordeaux vest.

Prins William
Prins William
Foto: Ritzau/Scanpix

Farvesammensætningen var ikke tilfældig, for med bordeaux vest over lyseblå skjorte hyldede William storklubben Aston Villa, hvis klassiske kamptrøje er i farven bordeaux med lyseblå ærmer.

Aston Villa-spiller i den klassiske trøje
Aston Villa-spiller i den klassiske trøje
Foto: Mega

Glade spillere og trænere

Alle de glade spillere og trænere fra Aston Villas stærke hold i den engelske Premier League var vilde med Williams dress, og det fik prinsen, som siden de unge år har været Villa-fan, til at smile bredt.

- De har det rigtige tøj på i dag, sagde Aston Villas træner til William, der ifølge Hello Magazine svarede ”Naturligvis”.

Læs mere om: